Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Rusko bez herních tanků. Tvůrci World of Tanks se stáhli i z Běloruska. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 4. 2022 18:22

    RedMaX

    Nebudu citovat jednotlive vety, ktere pises. Odpovim souhrne. Ze vseho, cos napsal, je videt ten mindrak, ktery mas a ktery te stavi do stejne lajny, ve ktere jsou ti Rusaci, ktere tak nenavidis. Ty ve skutecnosti tu valku chces, jses presne ten typ cloveka, ktery preje druhym to nejhorsi, jen aby na tom byli aspon o trochu hur nez se mas ty sam.
    Porad ale verim, ze se svet nezblaznil a ze takovych lidi jako jsi ty je mensina a ze normalni inteligentni lide si brzo uvedomi, ze vzajemne osocovani nic neresi a nevyresi. Doufam, ze na to, aby si lide zase podali pomocnou ruku neni pozde a ze zli lide budou zase jen tupe tem ostatnim zavidet, ze to vyresili a neklesli k tomu zlu take.
    A co se tyka hracu, doufam, ze i ti z Ruska budou moci co nejdriv zase normalne hrat, jakmile to zlo mezi nami premuzem. Stejne jako doufam, ze se brzo budou moct ke hram vratit i hraci z Ukrajiny.