Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Rusko bez herních tanků. Tvůrci World of Tanks se stáhli i z Běloruska. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 4. 2022 8:51

    pingu

    rathanuviel: cituji - "pokud nesouhlasíte s demokratickým zřízením západního typu, můžete se odstěhovat jinam, kde bude jedno, koho jste volil a budete si moc vymáhat na svém okolí co chcete. Nebo se smiřte s tím, že zde funguje většinová demokracie a překousněte to."

    můžu se zeptat, kam se odstěhovat? tady mě celý život neustále ostatní nutí žít podle jejich představ a demokraticky mi odjakživa "vládnou" a kafrají do života lidé, se kterými bytostně nesouhlasím a v životě bych jim nedal ani kousíček svého hlasu.

    Namátkou třeba takoví lidé, kteří na jednu stranu odsuzují útoky a zlé chování zločinců k ukrajinským civilistům, a na druhou stranu schvalují útoky a zlé chování manažerů/ředitelů/vedoucích firem k ruským civilistům.