Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Rusko bez herních tanků. Tvůrci World of Tanks se stáhli i z Běloruska. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 4. 2022 9:11

    pingu

    rathanuviel: nikdo nechce na požádání modré s nebe ani udělat co mi na očích uvidí. Mě osobně by třeba stačilo, kdybych si na svém pozemku mohl stavět co chci, pěstovat co chci, utrácet elektřinu jak já budu chtít a říkat co chci. A taky, že mi nikdo nesáhne na mnou vydělané peníze. A ne, že mi bude někdo pod pohrůžkama a výmluvama neustále brát berně a pak bude NĚKDO NAPROSTO CIZÍ zbůhdarma rozhazovat peníze co jsem vydělal JÁ za předražené píčoviny nebo za zbraně zabíjející nevinné lidi.

    Nedovedu si taky představit, co bych dělal v situaci, kdy by mě někdo začal diskriminovat nebo perzekuovat za to, že lidi, se kterými (bohužel) sdílím stejný jazyk a území kde jsem se narodil, na základě manipulací a lží zvolili nějakého psychopata jako svého vůdce. (Vždyť je to naprosto stejné - měřit by se mělo stejným metrem. Proč bych měl já sakra trpět za to, že tady někdo někomu hodil hlas? A proč musí teda běžní civilisti v rusku trpět na základě činů nějaké třetí strany? Mají trpět proto, že zase nějací jiní rusové byli psychopatem násilně odvedeni a přinuceni ubližovat nevinným ukrajincům?)