Hlavní navigace

Názor k článku Rusko zakázalo služby VPN a nařídilo ověřování identity při používání komunikátorů od RedMaX - Souhlas,ano je to od Putina nesmyslne blbe, ale...

  • 1. 8. 2017 10:30

    RedMaX

    Souhlas,
    ano je to od Putina nesmyslne blbe, ale ve srovnani s ostatnima je horsi jen proto, ze tyhle opatreni postupne zavadi prvni (jeden z prvnich). Zavirat oci pred tim, ze to tu mame taky je neskutecne hloupe. Ano, u nas jsou to ted jen ty sazkovky, ale cim myslite, ze pred par lety zacinali v Rusku? Uplne stejne jako tady.

    Navic je to od Putina hloupy a jen to ukazuje, jak lide v pohode sveri vladu a napriklad i tlacitko aktivace jaderne bomby, kde jakemu hlupakovi. Ano chapu dobu rozmachu Ciny a s tim souvisejici opatreni na udrzeni hospodarkeho rustu jakoli se mi to nelibi. Chapu i utocnou nadvladu Zapadu a Ameriky a s tim souvisejici opatreni na udrzeni nadvlady jakoli se mi to nelibi. Ale Rusko je dnes v jasne defenzive a ekonomicky boom tam take neprobiha, delat persekucni opatreni na udrzeni si toho koutku hnoje, co ted maji, je vazne hloupe.