Hlavní navigace

Názor k článku Rusko zvažuje opustit ISS, v plánu má vlastní kosmickou stanici od Siroko - S výstavbou nové ruské orbitální stanice kolektivní Západ...

  • 21. 4. 2021 3:00

    Siroko

    S výstavbou nové ruské orbitální stanice kolektivní Západ může zapomenout na nějaký vesmírný program. Vlastní vesmírné technologie mají podle dostupných zdrojů na úrovni Gagarinové éry jestli vůbec. Posledních xy let létají na ISS buď jako spolupasažéři na Sojuzech anebo když se jim podaří něco vypustit, tak tu plechovku tlačí zakoupené ruské RD-180tky (motory).
    Tento projekt bude velmi nákladný, ale na 2. stranu zaměstná hodně odborníků a dá šanci mladé generaci, které nabídne řešení a skvělou budoucnost. Takto se Rusko ochrání před únikem mozků a bude si budovat svoje vlastní kádry.
    Tímto jsem přesvědčený, že prvním člověkem, který skutečně přistane na Měsíci, bude občan Ruské federace a ještě za našeho života se této mimořádné události staneme svědky.
    To je hrozba čistého KO pro USA, co světového hegemona, konec jejich vesmírného programu. Každým okamžikem čekám, kdy se objeví důkazy z Ruska o tom, že američani na měsíci prostě nebyli. S rostoucí suverenizací Ruska se tento okamžik blíží stále rychleji. Jednou to přijít musí a bude to rána, která v očích veřejnosti totálně odepíše USA. Otázky např. ohledně pádu dvojčat se poté budou nabízet samy.
    Kiks při natáčení falešného přistání američanů na měsíc (od 2min a 34s)
    https://www.youtube.com/watch?v=O5BNEZZwHiU