Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Rusko zvažuje opustit ISS, v plánu má vlastní kosmickou stanici. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 4. 2021 13:17

    Siroko

    O tom, že američani nebyli na měsíci svědčí spousta indicií.
    Námátkou: Američani si z měsíce "přivezli" 400 kg měsíční půdy, ale nikomu ji nechtějí poslat na analýzu. Pokud by to byla opravdu půda z měsíce, měla by být ozářená gamma zářením.
    To samé se děje s původním filmovým materiálem - opět by měl být ozářen gamma zářením a tento původním filmovým materiál se ztratil a to je podezřelé.
    Údajné kameny z měsíce se ukázaly být původem ze země.
    Absence nadšení při 1. tiskovce. US astronauti postrádali nadšení při 1. tiskové konferenci. Často se na sebe bezradně dívali. Když chtěl jeden z nich něco neplánovaně vysvětlit tak ho druhý astronaut šťouchl loktem ve smyslu "buď ticho v*le".
    US astronauti nebyli unavení po přistání na zemi naopak vypadali jako po pobytu ve wellnesse. To sovětské kosmonauty po přistání museli nést. A přitom přistání na měsíci muselo být fyzicky mnohem náročnější.
    US sestupová kapsle přistála přesně v místě svého odletu. Toto je ve skutečnosti nemožné trefit se přesně na místo odletu. Rusům se to nikdy nepodařilo.
    US sestupová kapsle je jen pouhý 3 mm plech. Tento plech by nevydržel sestupem atmosférou, protože při sestupu atmosférou dochází k obrovskému tření a sestupovou kapsli obtéká 5-7000 stupňů Celsia horká plasma. Sestup trvá min. 10 minut. To ruské sestupové kapsle měly z vnější strany keramickou ablační vrstvu širokou 7-8 cm a která funguje tak, že horní ablační vrstvy se při tření odpařují a tím ochlazují vrstvy pod ní. Na ruských sestupových kapslích je vidět začouzení.
    Buzz Aldrin poskytl vzácný rozhovor začátkem 70. let a hlasový analytik, který analyzoval jeho rozhovor, aniž by věděl, kdo to je, usoudil, že je to lhář. Protože mluvil v obecní rovině, pořád se zadrhával a přemýšlel, co má říct (aby neplácl nějakou hloupost). Kdežto kdyby tam skutečně byl, tak by mluvil nadšeně v osobní rovině a stylem Jo, já sem tam byl!
    -nesrovnalosti s koly měsíčního roveru
    -výpočet tření na povrchu Měsíce
    -porovnání terénu se snímky z Lunochodu
    -zaoblené kameny
    -nerovnoměrný kontrast
    -pokrytí prachem a další.
    Toto jsou všechno, ale nepřímé důkazy.
    Důkazy o přítomnosti lidí na Měsíci nejsou nezvratné. Ale to ti asi nemá smysl vysvětlovat, ty to stejně odmítneš.
    https://www.youtube.com/watch?v=4Xa6uvQaTj0