Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Rusko zvažuje opustit ISS, v plánu má vlastní kosmickou stanici. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 4. 2021 14:11

    Siroko

    No, něco na tom bude????. Už před pár lety V. Žirinovskij vykládal v dumě, že Rusi už mají rozpracovaný S-700. Podle tohoto 2 roky starého videa to bude 1. kdy umístěný orbitální obranný komplex s laserovými kanóny. Podle vojenského specialisty Igora Koročenka zabere vývoj této nové zbraně 10-15 let a bude znamenat brutální vojenskou převahu Ruska.
    Rusové pracují jiným stylem než američani, kteří se napřed chvástají a až pak začnou něco vyvíjet. Rusové to dělají přesně obráceně. S-600 už musí mít vyvinutý a teď ji tajně testují v praxi. Na S-700 už museli začít dělat. Až ji za nějakých 13-15 let představí světu, tak spolu s jedinou orbitální ruskou stanicí ve vesmíru bude všem na planetě jasné, že Rusko je technologicky nejvyspělejší stát na této planetě. Mimochodem čínské orbitální stanice byli okopírované Saljuty a sami žádnou pokročilou technologii nemají.
    PS.: Ta poslední věta je dobrej frk ????. Země, která má celou 1/3 světového přírodního bohatství, je 100% surovinově a potravinově soběstačná, (její ekonomika je jen podfinancovaná a podinvestovaná, jinak je skoro bez dluhů) bude vyčerpaná vývinem laserové orbitální stanice ????. https://www.youtube.com/watch?v=W1_5Xw0va60