Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Rusko zvažuje opustit ISS, v plánu má vlastní kosmickou stanici. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 4. 2021 19:09

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Hele na každým šprochu, pravdy trochu. Naprosto s tebou souhlasím s tím, že Buzz a Armstrong na měsíci nebyli. Ale zároveň nesouhlasím s tím že tam američané nebyli. Naprosto souhlasím s tím, že fotografie nemohli pořídit na měsíci a tak je zfalšovali ve studiu, ale zároveň přenos z prvního přístání na měsíci je opravdu z měsíce.

    Jak mohu tyto protichudné myšlenky spojit?

    Velmi jednoduše, všechno to do sebe zapadá jak obrovská mozaika a vyvinul jsem tedy terorii, že Američané opravdu přistáli na měsíci už v roce 1967 kdy se konal údajný testovací let. Následně prý údajně tři původní kosmonauti (NE)uhořeli. Dva roky se vytvářeli chybějící fotografie a přetáčeli se hlasové záznamy.

    Informace ze kterých čerpáš, sami říkají, že rusové měli několik pokusů a zveřejňovali jen ty povedené. Nikdy se tak nedozvíme kolik Gagrinů letělo před ním, akorát to tenkrát nepřežili. Zveřejňovali se jen uspěchy. Proč by to neudělali američané? Měli dva roky příprav.
    Poté jakmile byli připravení, tak celé přistání na měsíci v roce 1967 pustili ze záznamu až v roce 1969a světu představili Armstronga jako prvního člověka na měsíci co se tváří jak kakabus.

    Skutečně první lidé na měsíci tam jsou dodnes, zůstali tam, protože se nikdy neplánoval jejich návrat. Už jen když si vezmeš kolik radiace museli posbírat tou cestou a umřeli normálně až staří bez žádných rakovin. To je prostě kravina.

    A to je celé. Američané prostě nemohli zveřejnit, že se jim povedla jen půlka programu. Že prostě tam doletěli a už se nikdy nevrátí. Utrpěla tím prestiž, tak to takto zfingovali.