Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ruský pár prý pirástvím způsobil škodu 22 miliard korun. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 10. 2011 17:49

    anonymní

    Teda ty máš starosti, bárto. Kdyby ses radši staral o to, aby peníze (ne tvoje, ale obyčejných lidí) "neutíkaly do zahraničí" na všemožném protipirátském výpalném. Platím těm šmejdům (s požehnámím českých politiků) za každé prázdné dvd, mp3 přehrávač, harddisk atd. Milionkrát zopakované téma. Je tu presumpce viny, kdy automaticky předpokládají, že si na své média nahraju jejich odporný autorsky chráněný shit a proto musím platit. Prý za to mám možnost pořizovat si legálně kopie pro vlastní potřebu, nebo co. haha. Jednak jsem se o nic takového neprosil a za druhé, ještě jsem neviděl, že by někdo obviněný za vlastnictví kopií pro vlastní potřebu nemusel platit nebo jít do kriminálu (nebo dělat šaška ochraným svazům). Čili tfuj bárto, starej se o velké problémy a teprve pak řeš ty poddružné.