Hlavní navigace

Názor k článku Ryzen a kryptoměny vytáhly AMD k slušnému zisku. Za Q3 2017 má tržby přes 1.6 miliardy od tombomino - @Holecek .. jsem rad ze se prozatim schodneme,...

  • 26. 10. 2017 16:56

    tombomino

    @Holecek .. jsem rad ze se prozatim schodneme, ze nevime, zda budou APU 2x drazsi ;)
    Tak AMD asi nebude 'nikdy' dosahovat takove 'ziskovosti' jako ma Intel. Ale to ani preci nemusi. Staci, kdyz budou vydelavat. Prostor pro druhy Intel tady stejne neni :))
    Jinak si treba vsimnete, ze pokud se potvrdi vykon tech 15W notebookovych APU, tak to nebudete muset parovat s externi grafikou (pro vykone placky) jako je NV MX150, protoze narozdil od Intelu, to APU uz ten vykon skoro ma. Takze i kdyby byl ten chip drazsi nez jej prodava Intel (coz pochybuji), tak celkove to muze pro zakaznika vychazet levneji.
    Jinak na CNEWS probehla zprava, ze ma mit AMD jeste druhy typ APU jen se 2 jadry (mozna mensi grafickou casti), takze u tech levnych reseni nespise pujde touhle cestou :)
    A jinak doposud to opravdu vypada, ze Kafe za mesic tech prodeju moc nenadela, a zatim to pro Intel zachranuje Kaby..a tam spise boduje Ryzen. Takze zatim dobry pro AMD...