Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ryzen zatím AMD moc nenakopl, zůstává ve ztrátě. Růst tržeb nestačil a akcie klesají. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 5. 2017 3:26

    gngl

    "jste jak dětska z pctuningu. Vy si myslíte že společnost která pracuje s výkonými grafikami a s výpočty že jsou natolik neschopné a chudé že budou šetřit na svém hardwareovém vybavení. "

    Ano, *myslím*. Už jen proto, že třeba na Redditu někdo psal (https://www.reddit.com/r/Amd/comments/67yvmg/thank_you_amd_with_all_these_cores_and_threads/dgucnwc/), že jedna nemocnice na výzkum mozku koupila několik Ryzenů a konečně tak získala výkon, za který by u Dellu, s nímž jinak měli exkluzivní smlouvu na všechny desktopy, zaplatili asi pět tisíc dolarů za stanici a managoři jim ty stanice nechtěli koupit. Tak využili díru ve smlouvě a koupili počítače s Ryzeny po součástkách (a ještě museli doložit, že Dell ani žádný jiný OEM dodavatel kompletní soustavu s Ryzenem nenabízí).

    Takže ANO, takové situace BUDOU existovat.