Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ryzen zatím AMD moc nenakopl, zůstává ve ztrátě. Růst tržeb nestačil a akcie klesají. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 5. 2017 0:41

    Warda (neregistrovaný)

    Crho ty mi tu něco piš o "z"klidnění... (nauč se prosím česky, když už na někoho reaguješ...)
    Bleješ jednu kravinu za druhou a jsi tu většině pro smích a hypuješ tu sám sebe, honíš se za svým zlem jménem AMD a obhajuješ tu max. co se ti doma válí pod stolem, aby ses utvrdil v tom, že jsi prostě ten borec a všem to natřeš. Na PcT, Diit nebo DD, kde jsem kdysi po jednom příspěvku za kritiku dostal ban, nelezu. První účet a příspěvky jsem vytvořil zde, již před mnoha lety. Pouze ty, se svými přisluhovači, jsi zde náplava, která byla odkopnuta jinde. Takže zase můžeš táhnout dál.
    Naopak ty si sundej svoje modré trenýrky a zelené brýle, přestaň se plácat do cizích "rozhovorů", udělej si v hlavě pořádek a jednej nezaujatě, jestli víš, co to slovo znamená...i když dost pochybuju.

    P.S.: Kdybys uměl číst pořádně a důkladně, zjistil bys, že agresivní jsem nezačal být já, nýbrž pán, co na mě začal inteligentně reagovat nově naučeným slovem, bez věcných argumentů a to již na jiném starším článku. Mimochodem žádným banem se tu neoháním, opět neumíš číst. Měl by sis konečně už dojít se svými stařeckými brýlemi k očnímu, přiskočila ti tam nějaká dioptrie.