Hlavní navigace

Názor k článku Ryzen zatím AMD moc nenakopl, zůstává ve ztrátě. Růst tržeb nestačil a akcie klesají od Warda - "Crha 4.5.2017 at 12:47takže když někdo řekne, hele...

  • 4. 5. 2017 16:52

    Warda (neregistrovaný)

    "Crha 4.5.2017 at 12:47
    takže když někdo řekne, hele nVidia je dobrá tak hnedka Obrovi leze do zadkue jo? Tak v tom případě ty lezeš do zadku stachovi i ježkovi."

    To netvrdím, opět, jako vždy a všem, mi vkládáš do úst, co jsem nenapsal. Ty se totiž ani jinak bránit neumíš. NVIDIA má dneska nejlepší grafické karty na trhu a ano, je dobrá, ale neznamená to urputné a neustálé cpaní všem ostatním (což tu sám často předvádíš), kteří vidí i formu alternativy, ať už z jakéhokoliv důvodu. Že lezu do zadku Stachovi, co mi dal ban po prvním příspěvku na jeho blogísku, je naprosto vtipné.

    "hnizdo 4.5.2017 at 12:56
    Ale ze ho beres vazne, s trombem je to jen dalsi stachujuv multiucet, nedela nic jineho nez trolli prispevky ostatnich, staci di projit kolik jeho prispevku zde se tyka tematu. Slovy – jeden, obsah nechavam bez komentare. Vse ostatni jde po lidech."

    Jasně všichni, co jsou proti hnízdovi jsou vlastně Stachovi multiúčty, vůbec nejsi paranoidní. :D :D :D
    To trollení je ještě vtipnější, hlavně když ty jsi tu sám schopen trollit redaktory nebo samotného šéfredaktora CNews. Obsah mých reakcí vyplívá z obsahu provokativních reakcí na moje původní příspěvky k věci. A to se týká i tebe.