Hlavní navigace

Názor k článku Ryzen zatím AMD moc nenakopl, zůstává ve ztrátě. Růst tržeb nestačil a akcie klesají od tombomino - Crhousi, narozdil od tebe nesedim na prdeli doma....

  • 6. 5. 2017 3:38

    tombomino

    Crhousi, narozdil od tebe nesedim na prdeli doma. Nekometuji vetsinou ani veci, kterym nerozumim a nebo v nich nemam aspon castecnou zkusenost. Dodatecne se pak neotiram neustale do jinych webu jen proto, ze tam ze mne udelali idiota svou vlastni vinou, jako napriklad z tebe.
    To ze ty a tobe podobni hnizdove majici neustalou potrebu bojovat s nekym a proti necemu, za to ti taky nemuzu. Zapominas stejne jako hnizdo, ze obcas na tyhlety weby i chodi lidi, co tomu trochu rozumi. Vetsina z nich ale na prispevky vas dvou ani reagovat nebude, protoze vi, ze je to marne.
    A jeste k hnizdovi..mne se libi, jak se vzdycky napejris, ze jsi chudinka, cil 'sprostych' utoku a urazek. To ze ty arogantne urazis jakykoliv jiny nazor nebo presvedceni, ktere neni v souladu s Tvym videnim, to ti stale nedochazi. Slepec, ktery bude druhym nadavat do slepcu. Tvoje prispevky jsou tupe, radoby inteleaktualni slatniny, kterymi se snazis vzbuzovat dojem. To je tak asi vse, co se na to da rict.