Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Ryzen zřejmě dál ukusuje z koláče Intelu. PassMark opět hlásí zvýšení tržního podílu AMD. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 7. 2017 10:14

    tombomino

    Inu Hnizdo, kazdy jsme jinaci. Pro tebe je to 'obskurni" youtuber, pro jineho je to vypoved cloveka, ktery s tim systemem 3 mesice pracuje. Pro Tebe je to nic, pro druhe je to zdroj informaci, ktery si dokaze zasadit do kontextu jinych. Tvuj vzor Obrmajer, je pro mne treba lhar, ktery si chvilema nevidi do huby. Tve"overene" weby, kde ani nevis, z jakych presnych nastavenich ty testy vysly, maji stejnou vypovidajici hosnotu, jako "neovereny" youtuber. Tvuj 'zniceny" patch pro TR..je stejna optimalizace, jakou Intel dostava uz roky u her, a tak bych mohl pokracovat. Tvoje intel modla vyssiho ST vykonu u Intelu, ktery je v 99,8% z praktickeho hlediska zanedbatelny, a tve zatvrzele prehlizeni vseho, co z praktickeho hlediska ma pro uzivatele smysl, je jen dalsi 'bonus'. Tvuj zamrzly jendobareny modry svet (ve kterem ani nejspise zadne solidnejsi CPU nevlastnis a na pocitaci zadnou narocnejsi cinnost nedelas) nedava prostor pro zadnou diskusi. Nevim o cem chces diskutovat, kdyz uz z principu zadnou diskusi s nikym nevedes a jen se snazis potvrzovat svuj pohled "modra je nejlepsi", jako kdyby Ti Intel za to platil :D. Coz nedela, a proto je to jeste srandovnejsi, ze zadara delas advokata nekomu, komu si jako uzivatel uplne ukradeny :D