Hlavní navigace

Samoobsluha Vodafonu opět nefunkční. Na vině je přerušený kabel v Německu

29. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Po víkendovém výpadku z důvodu přechodu na nový systém Vodafonu, jsou zákazníci sužováni další nedostupností. Tentokrát za to může přerušené vedení na území Německa. Problémy postihly samoobslužné kanály a roamingové služby.

Vážení zákazníci,
kvůli přerušení kabelového spojení na území Německa došlo odpoledne k omezení kapacity přenosů v roamingu a k výpadku samoobslužných systémů. Naši zákazníci, kteří jsou v cizině, mohou mít potíže s voláním či odesíláním a přijímáním zpráv. Na odstranění závady technici intenzivně pracují. Zákazníkům, které omezení postihlo, se velmi omlouváme. O dalším vývoji vás budeme informovat.
Vodafone

Vodafone

KL24

Oživeno 8:51 – přes noc byl výpadek opraven a všechny služby by už měly být funkční.

Vážení zákazníci,
kvůli přerušení kabelového spojení na území Německa došlo ve středu 29. 2. odpoledne k omezení kapacity přenosů v roamingu a k výpadku samoobslužných systémů. Porucha postihla i fungování služeb Blackberry a MMS v České republice. Technikům se podařilo v průběhu noci ze středy na čtvrtek závadu opravit a od té doby jsou všechny služby opět funčkní. V současné době důkladně prověřujeme, že včerejší porucha nemá další následky. Velmi se omlouváme všem, které komplikace postihly.

Zdroj: Vodafone

Byl pro vás článek přínosný?