Hlavní navigace

Samsung Easy Phone Sync umí synchronizovat iPhone s Galaxy S III

25. 6. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Samsung své vlajkové lodi Galaxy S III patrně hodně věří – a očekává, že stávající členové jablečného týmu si budou chtít také pořídit „něco lepšího“. Jak jinak si vysvětlit existenci aplikace Easy Phone Sync, která má uživatelům maximálně zjednodušit přechod z platformy iOS.

Aplikace se nainstaluje jak na telefon s Androidem, tak i do počítače, se kterým jste byli doposud zvyklí synchronizovat iPhone (a je v něm tedy nainstalovaný iTunes). Podporován je jak operační systém Windows, tak i MacOS.

 

Po propojení obou částí aplikace dojde k přenosu většiny dat z vašeho iPhone – hudba, video, podcasty, obrázky, kontakty i sms, to vše nyní bude možné přesunout na jedno kliknutí. Samozřejmě tímto způsobem nejde přesunout aplikace nebo digitální obsah s ochranou DRM.

 

Ačkoliv si to člověk nemusí hned uvědomit, přechod z jednoho operačního systému na druhý nemusí být zrovna hladký. Sám si moc dobře pamatuji, když jsem se vztekal při přechodu z Windows Mobile na Android. Doufejme, že Apple tuto snahu Samsungu „nezařízne“ nějakou chytrou aktualizací iTunes.

Zdroj: Tweak Town

Byl pro vás článek přínosný?