Hlavní navigace

Samsung Galaxy Gear S3: GPS, LTE a kruhový displej (video) [IFA]

1. 9. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Samsung  představil nové chytré hodinky Gear, tentokrát ve dvou verzích pod označením Gear S3 Classic a Gear S3 Frontier, které jsou více sportovní. Jednou z největších novinek je funkce Always On Display, tedy funkce, kdy displej pořád svítí a zhasne jen, když na něj přestane dopadat světlo a ruka s hodinkami se přestane hýbat.

Základem je samozřejmě 1,3" SuperAMOLED displej s rozlišením 360 × 360 bodů, 380mAh akumulátor s bezdrátovým nabíjením a operační systém Tizen. Displej kryje ochranné sklo Gorilla Glass SR+ a hodinky mají odolnost proti prachu a vodě IP68. Více se dozvíte ve snad brzké recenzi.

" frameborder="0" height="360" width="640">

Verze Frontier má LTE, ale jen pro některé trhy (Amerika, Korea) a zda se objeví i v Evropě není jasné. Samsung potěšil  také standardizovanou roztěčí pro pásek 22 mm, takže nebude problém jej nahradit za jiný i jinde než u Samsungu (třeba v hodinářství). Hodinky Gear S3 by měly být na trhu v říjnu.

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.