Hlavní navigace

Samsung Galaxy Note II můžete mít jen za 8 999 Kč. Poradíme, jak na to

Sdílet

Zdroj: Redakce

Phablet, který běžně stojí okolo 15 000 Kč a v šedém dovozu 12 000 Kč (viz Heuréka), si budete moci koupit jen za 8 999 Kč. Stačí navštívit vybraný obchod a zaplatit v něm pomocí aplikace MasterCard Mobile. Akce se koná od 17. do 27. dubna 2013.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Aplikace je dostupná pro systémy Android a iOS. Slouží jako digitální peněženka pro karty MasterCard a Maestro. Je to platební systém podobný jako PayPalu, pomocí něhož budete moci platit obchodníkům, aniž byste jim museli předávat údaje o kartě. Autorizace a zaplacení proběhne na mobilu. Příjem plateb přes MasterCard Mobile už podporuje přes 2000 e-shopů a nově i některé kamenné obchody.

Doporučuji všem, kteří budou chtít tuto výjimečnou akci využít, aby si aplikaci MasterCard Mobile stáhli a nainstalovali s několikadenním předstihem. Nahrání platebních karet do aplikace sice trvá jen pár okamžiků, ale kartu je následně potřeba aktivovat zadáním verifikačního kódu. Ten zjistí držitel karty ve svém výpisu z banky nebo přes internetové bankovnictví až po stržení kontrolní transakce v hodnotě 1 Kč,“ říká Tereza Janková, marketingová ředitelka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko.

 

Galaxy Note II se slevou 40 % se bude prodávat v obchodech Comfor Praha Nový Smíchov, Praha Palladium, Praha Flora, Praha Fénix, Olympia Plzeň a Futurum Hradec Králové od 17. do 20. dubna 2013. Dalším místem, kde bude akce probíhat 18. a 19. dubna 2013, je Business centrum Chodov v budově společnosti Samsung. Od 24. do 27. dubna 2013 bude smartphone GALAXY Note II za akční cenu k dostání na prodejnách Brno Vaňkovka, Brno Olympia, Ostrava Futurum, Ostrava Nová Karolína a Jihlava City Park.

CS24

Telefon Samsungu se vyznačuje velkým 5,5" displejem s rozlišením 720 × 1280 px, který je možné ovládat prstem i přiloženým stylusem S Pen. Peru je přizpůsobeno i uživatelské rozhraní a Samsung do Androidu předinstaloval i několik vlastních aplikací. Zařízení je silné i v jiných ohledech. Má čtyřjádrový procesor Exynos 4412 s frekvencí 1,6 GHz, 2 GB RAM a 16GB úložiště, které můžete doplnit pomocí microSD karet. Nechybí dvoupásmová Wi-Fi, Bluetooth 4.0, osmimegový fotoaparát a díky velkému akumulátoru má Note II i nadstandardní výdrž.

Zdroj: Tisková zpráva