Hlavní navigace

Samsung Galaxy Note v druhé revizi: větší a možná již letos v říjnu

19. 6. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Malý tablet, nebo velký smartphone? Tak nějak zněly dohady při uvedení poněkud přerostlého chytrého mobilu Galaxy Note z dílny Samsungu. Není se čemu divit – displej výrazně přesahující úhlopříčku pět palců se jen tak nevidí. I přesto si své zájemce našel, a to nejen u hráčů basketbalu.

Internetem proběhla zpráva, že Samsung chystá druhou generaci tohoto zařízení. S největší pravděpodobností se bude jmenovat po svém předchůdci, přibude pouze číslovka. Přejmenování by postrádalo smysl, modelová řada si svůj status na trhu již vydobyla.

Spekulace také hovoří o tom, že displej bude zase o něco větší. O kolik přesně, to však nevíme. Prostor na balancování tu ještě je (5,3 palce u původního Galaxy Note vs. 7 palců u nejmenších tabletů). Displej by mohl být postaven na technologii UBP (unbreakable plane, tedy nezlomitelná plocha), což je předchůdce moderních ohebných panelů, které přeci jen ještě nejsou úplně obvyklé.

 

 

CS24

Z hlediska hardware pak bude telefon vycházet z aktuální vlajkové lodi Samsungu – Galaxy S III. Ačkoliv se jedná jen o internetové klepy, nezní příliš nedůvěryhodně. Konec konců i měsíc vydání (říjen) by se Samsung vyloženě hodil. Tou dobou bude totiž Apple předvádět svůj nový iPhone 5. A co udělá Samsungu větší radost než krádež pozornosti své konkurenci?

Zdroj: VR-Zone

Byl pro vás článek přínosný?