Hlavní navigace

Samsung Galaxy S III bude zřejmě brzy k dostání i v černé barvě

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Samsung vypustila Galaxy S III na konci května ve dvou barevných variantách – modré a bílé. Později se k nim přidala i červená, která je ale bohužel v současné době dostupná pouze pod americkým operátorem AT&T. Příznivci tradiční černé by si ale brzy mohli přijít na své.

Jak se zdá, Samsung plánuje přidání dalších barevných schémat pro svou vlajkovou loď s operačním systémem Android. Konkrétně černá varianta byla nedávno spatřena na facebookových stránkách Samsungu v galerii fotografií, zachycujících černý model na různých místech olympijského Londýna (Samsung byl hlavním partnerem letošních Olympijských her). Snímky vyvolaly mnoho otázek u fanoušků po celém světě.

Samsung Galaxy S III Samsung Galaxy S III Samsung Galaxy S III

Oficiální informace od Samsungu na toto téma k dispozici nejsou. Pokud je ovšem Galaxy S III v černé opravdu skutečností, můžeme očekávat vyjádření společnosti v rámci několika dní maximálně týdnů. Už teď ale víme, že na podzim se k nám dostane 64GB verze nejsledovanějšího Androidu. Nechme se překvapit, zda mezi barevnými variacemi bude i zmiňovaná černá.

Zdroj: Softpedia