Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Samsung Galaxy S22: malej a šikovnej (recenze). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 5. 2022 20:59

    hh (neregistrovaný)

    Všichni po applu kopírují kdejaký nesmysl, za který snad někteří i půjdou do pekla, ale mini telefon se nikomu nechce. On to teda apple asi taky brzo odpíská. Doufal jsem, že něco přijde. Zenfone8 by byl docela dobrý, cena je vysoká, ok, ale ramdump problém (telefon v náhodou chvíli prostě umře) je nogo, bohužel. Kompakt dnes prostě neexistuje, s10e, xz1 compact - vzpomínáme.

    S22 nebo S21, obrovské telefony, těžké, předražené, čtečka nefunguje zdaleka tak dobře jako na zmíněných s10 a xz1c v bočním tlačítku. Fotí to lépe, ale o tolik zase ne. Celkově dost zklamání z vlajkových lodí roku 2021/2022 (varianty ULTRA jsem v ruce neměl). Nechápu kde jsou ti dvoumetroví korejci s rukama jak lopaty, pro které je to "domácí" telefon, nebo jestli to mají rádi a kompenzují si tím něco...