Hlavní navigace

Názor k článku Samsung Galaxy S8+ vs. Samsung Galaxy Note8 (recenze) od Japkoslav - Portrétní režim? Popravdě ... koho to zajímá?Já vím,...

  • 1. 12. 2017 7:41

    Japkoslav

    Portrétní režim? Popravdě ... koho to zajímá?
    Já vím, že je to v dnešní oblíbené buzzword, ale vždyť je to prakticky k ničemu. Asi nejsem cílová skupina, abych portréty s rozmazaným pozadím považoval za cokoliv, co stojí za zmínku ... asi jako animoji.
    Jinak musím souhlasit s tím tvarem telefonu. Je pravda, že fakt nemám drobné ruce a možná proto se mi Note také lépe držel.
    U Bixby se vůbec nedivím. Samsung furt řešil zakazování a sám jsem se popravdě taky ztratil v tom, v jakém stavu je aktuálně změna mapování "neoficiální" cestou.
    Jinak pro všechny verze S8 x se připravuje Android 8.0, tak bude snad brzy opravdu jedno. Mimo to rozdíly mezi 7.x maže Samsung vlastním UI.
    Repro je fakt hnus.

    Za mne pěkné shrnutí, "s křížkem po funuse" ale pěkné.
    Vyloženě mi tu chybí natočení videa se zvukem - tzv. videa jsou se zvukem, ale během jich nic nehraje, nikdo nemluví, nic co by mohlo pomoci rozhodnout se někomu při výběru telefonu, který umí dobře zachytit nejen obraz, ale i zvuk.