Hlavní navigace

Názor k článku Samsung Galaxy S9: zahájení prodeje, cena, kompletní přehled od Tetřev - Čtečka otisků prstů pod displejem je věčný téma....

  • 10. 1. 2018 21:06

    Tetřev (neregistrovaný)

    Čtečka otisků prstů pod displejem je věčný téma. Je tam tolik technických problémů, že ani nepočítám s nasazením v Samsungu.
    Nejspíš to ani nebude potřeba, pokud vyladí sken duhovky. Aktuálně na Note 8 používám výhradně sken a úspěšnost je téměř 100% i za tmy. Jak to přesně funguje netuším, ale funguje. Často se mi stane, že to sejme duhovky tak rychle, že zamykací obrazovku ani nevidím, rovnou se odemkne. A když, tak do vteřiny jsem v telefonu.
    Čtečku už používám jen na stahování horní rolety, protože na ni stále dosáhnu snáz, než na vršek displeje. Takže jsem si z ní udělal defakto touchpad...
    Úložiště je taky věčný téma. Tam je Samsung obecně škrt. Je to pro něj prakticky jediný způsob, jak nechat telefony morálně zastarávat. S8 bude dostatečně dobrá za 4 roky, ale místo v ní bude moc malé na to, aby to někdo používal.
    Já používám dropbox, data mám tam a datový tarif řešit nemusím - naštěstí. Nijak mě to nepálí, ale to nic nemění na tom, že v tomto ohledu by bylo férovější dávat zákazníkům opravdu to nejlepší na trhu, když už jdou pro top model značky.