Hlavní navigace

Samsung Galaxy SIII má 9 milionů předobjednávek, má se Apple iPhone bát?

20. 5. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud budeme hodnotit produkt podle počtu prodaných kusů v okamžiku uvedení na trh (případně krátce poté), dlouze připravovaná novinka společnosti Samsung, tedy její nová vlajková loď s označením Galaxy SIII, bude téměř jasným vítězem. Dá se tak soudit již nyní podle počtu předobjednaných modelů – tento počet již koncem minulého týdne přesáhl hranici neuvěřitelných 9 milionů a stále stoupá. Taky aby ne, je se na co těšit.

Samsung Galaxy SIII

Co je zajímavé je fakt, že počet předobjednávek nebere v úvahu americký trh. Americká verze totiž ještě nebyla dána k dispozici k předobjednání, proto se dá očekávat, že po oficiálním představení amerického modelu bude konečné číslo ještě vyšší. Již nyní se tedy objevují spekulace, že nová verze veleúspěšné série Galaxy bude v prodejích ještě úspěšnější, než její předchůdce. Ambice navíc sahají mnohem výše.

 

Pro připomenutí – těšit se můžeme na 4,8" Super AMOLED displej o rozlišení 1280 × 720 pixelů, Android ve verzi 4.0 Ice Cream Sandwich, 8Mpx fotoaparát v kombinaci s 1,9Mpx webkamerou a až 32 GB interní paměti s možností rozšíření o microSD kartu do velikosti 64 GB. Nechybí ani duální GPS modul a baterie o kapacitě 2100 mAh. Hmotnost telefonu činí 133 gramů a velikost 136,6 × 70,6 × 8,6 mm.

Pro všechny zájemce je důležité datum 25. května, kdy bude oficiálně odstartován prodej v rámci Evropy. Aktuální cena v rámci předobjednávek je u nás okolo 15 500 Kč.

CS24

Co myslíte, bude Samsung Galaxy SIII úspěšnějším modelem, než je již téměř legendární Apple iPhone? Budou majitelé iPhonu motivováni pořídit si konkurenční model s Androidem? Máte již telefon předobjednán, případně plánujete jeho zakoupení? Podělte se o Váš názor s ostatními v diskuzi.

Zdroj: Ubergizmo

Byl pro vás článek přínosný?