Hlavní navigace

Samsung Galaxy Tab: konečně u nás

3. 11. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tablet Samsung Galaxy Tab pohání procesor Cortex A8 s frekvencí 1 GHz. Ten by měl zajistit dostatečný výkon pro veškeré aplikace. Tablet je dále vybaven 7" displejem s rozlišením 1024 × 600 obrazových bodů. Konentivitu zajišťují Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0, mikroSD port či systémový 30pinový konektor. Galaxy S může být vybaveno vnitřní pamětí 16 GB nebo 32 GB rozšiřitelnou paměťovou mikroSD kartou s kapacitou až 32 GB. Rozměry tabletu jsou 190 × 120 × 12 mm a hmotnost 380 g.

Samsung Galaxy S 01

Samsung GALAXY Tab obsahuje čtenářskou aplikaci Samsung Readers Hub, která slučuje aplikace pro elektronické čtení a také lokální  aplikaci WOOKY, která poskytuje možnost pohodlného čtení a jednoduchého nákupu široké nabídky českých a slovenských e-knih. Majitelé přístrojů Galaxy Tab navíc budou mít k dispozici exkluzivně 130 českých titulů klasické literatury ke stažení zdarma. Media Hub, je specializovaný přehrávač filmů a videoklipů a díky Music Hub získáte přístup k široké škále hudebních souborů.

Naleznete zde také aplikaci Social Hub umožňující spojení s přáteli na sociálních sítích. Jednoduše tak můžete sledovat stav na SNS a volit nejvhodnější komunikační kanál - ať už email, SMS (podporující technologii rychlého psaní Swype), IM,hlasový či video hovor.

Samsung Galaxy S 02

Veškeré multimediální obsahy Samsung GALAXY Tab je možné bezdrátově sdílet prostřednictvím funkce All Share s  TV, PC nebo notebooky podporujícími tuto technologii.

MMF24

Orientační MOC Samsung Galaxy Tab je 18 990,- Kč včetně DPH.

Samsung Galaxy S 03