Hlavní navigace

Samsung má ohebné displeje a neví co s nimi. Chcete jim pomoct?

16. 8. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Samsung investuje do výroby ohebných OLED displejů nemalé úsilí a už několik let po sobě předvádí na různých výstavách mnohé prototypy. Problémem je, že jaksi pořádně neví, co s nimi.

I když se objevily ukázky různých zakřivených televizí a chytrých telefonů, Samsung cítí, že to není to pravé a proto se obrací na nadané designéry a hardwarové inženýry po celém světě se žádostí o pomoc. Od 29. srpna začne přijímat zajímavé návrhy a obchodní plány na produkty s ohebnými, skládacími a rolovacími displeji. Podrobnosti včetně pravidel je možné najít na stránce projektu.

Nic samozřejmě není zadarmo. Autor nebo tým autorů si za vítězný návrh odnese odměnu 10 000 dolarů. Za druhé místo náleží odměna 5000 a za třetí 2500 dolarů. Soutěž má uzávěrku 6. října.

 

Od soutěžících se přitom očekává, že předloží nejenom designově kvalitní návrh, ale dokážou úspěšně odpovědět i na otázky typu: jakou výhodu bude váš produkt představovat pro uživatele, čím je lepší než stávající technologie a alternativy, kdo je cílová skupina pro nákup takového produktu a podobně.

MMF24

A co vy? Máte taky nějaký nápad pro použití skládacího či rolovacího displeje?

Zdroj: Samsung, techspot.com