Hlavní navigace

Samsung MD320: připraven na Eyefinity

18. 5. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Technologii AMD Eyefinity s největší pravděpodobností znáte, pokud tomu tak není, vězte, že se jedná o lahůdku v podobě možnosti provozu více monitorů současně (výsledné rozlišení se sčítá, což vyžaduje výkonnou grafickou kartu) s tím, že na každém fyzickém panelu je jen část vykreslovaného obrazu, dohromady pak vytvoří celek.

Lákadlo na zákazníky pěkné, potřebujete ale i produkty, se kterými si kýženou funkcionalitu užijete. Právě proto je zde Samsung MD320. Stojan je schopen „pozřít“ až šest těchto panelů, výsledek bude vypadat přesně tak, jak jej vidíte na obrázku výše. Parametrově se nejedná o nic nadstandardního, 23" úhlopříčka je běžná, Full HD rozlišení jakbysmet. Statický kontrast má hodnotu 3000:1, dynamický pak 150 000:1. Možná škoda papírově horší odezvy, jež nevypadá příliš dobře (8 ms).

Co se vstupů týče, krom standardního dua D-Sub + DVI jsme se dočkali i DisplayPortu. Cena ani dostupnost nebyla oznámena, těžko odhadovat, jak se přidaná hodnota v podobě zapojení do série promítne na výsledné pořizovací částce.

Zdroj: iTech News

Autor článku