Hlavní navigace

Scythe a jeho novinky na CeBITu

4. 3. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Scythe na CeBITu kromě již notoricky známých chladičů předvedl i pár novinek ze svého kvalitního portfolia. Mezi ty nejžhavější patří nový Mugen 2, Zipang 2, Orochi rev. 2 a megalomanský Godhand. Zatímco na recenzi Mugen 2 se můžete těšit již v poměrně blízké době, na ostatní si chvíli počkáte.

Zřejmě nejvýrazněji působí obrovský Godhand, který obsahuje deset tlustých heatpipe a jemné žebrování. Výhodou této konstrukce je, že kromě procesoru ochlazuje mohutný 25cm větrák i veškeré okolí včetně pamětí. Konstrukce navíc umožňuje osazení modulů s vysokým rozvaděčem tepla, jak je koneckonců patrné i z fotografie.

Nových verzí se dočkaly chladiče Orochi a Zipang. Zatímco obrovské Orochi je určené do velmi prostorných skříní, nízký Zipang 2 by měl najít své uplatnění při tichém chlazení HTPC.

 

K vidění byly i před koncem roku představené chladiče Kama Angle a Mugen 2. Obzvláště druhý jmenovaný si v recenzích pro svůj výkon získal mnohé příznivce. Za zmínku stojí i montáž na LGA 1366 a všechny další patice.

MMF24

Autor článku