Hlavní navigace

Scythe Stronger: nová série zdrojů se představuje

5. 5. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Scythe známe všichni především jako producenta kvalitních ventilátorů a chladičů pro naše počítače, nikam jinam se zatím příliš nehrnula. Dnes však vstoupila do zcela nových vod počítačových zdrojů, své produkty náležitě vybavila a z letmého pohledu na specifikace musíme uznat, že nevypadají vůbec zle.

Dostupné verze dodají následovné množství výkonu: 500 W, 600 W a 700 W. Samozřejmostí je podpora standardu ATX 12V v2.3, na vnitřnostech se nešetřilo – můžete se těšit na celou škálu ochranných technologií, které zafungují v případě libovolného problému (přepětí, přílišná náročnost komponenty, přehřívání atp.). Design novinky je velice prostý, na zdroji toho snad ani příliš vymyslet nelze: o chlazení součástek se postará regulovaný 140mm větráček, jehož rychlost otáčení se bude řídit podle teploty samotného zdroje.

Verze s nemodulární kabeláží pořídíte za ceny (po řadě od nejnižšího výkonu) $65, $75 a $98, kousky s odpojitelnými kabely mají ceny o něco vyšší ($75, $97, $108). Je těžké odhadnout, jak kvalitní tato nová série zdrojů doopravdy je, osvědčená značka Scythe je však sama o sobě dostatečnou zárukou kvality.

Zdroj: TC Magazine

Autor článku