Hlavní navigace

Sedm nejoblíbenějších vlastností Windows 7

1. 11. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Systém Windows 7 před necelými dvěma týdny (přesněji 22. října) oslavil své první narozeniny, přičemž Microsoft při této příležitosti požádal uživatele, aby se podělili o své zkušenosti s funkcemi systému a vyjmenovali sedm nejoblíbenějších vlastnosti. Vítězem Windows 7 Ultimate se stal uživatel Joshc09 - jaký je jeho seznam sedmi nejoblíbenějších funkcí Windows 7?

Na prvním místě označil nový hlavní panel, který umožňuje lepší organizaci při práci a navíc dobře vypadá, dobré organizační schopnosti má i funkce Aero Snap, která se umístila na druhém místě. Kontrolu nad připojenými i síťovými zařízeními pak umožňuje třetí položka v seznamu: složka Zařízení a Tiskárny.

Čtvrtou oblíbenou funkcí, kterou Joshc09 sám nepoužívá, je řešení problémů v ovládacích panelech. Na pátém místě se umístilo rychlé zobrazení plochy pomocí speciálního tlačítka na hlavním panelu. Šestku obsadily knihovny umožňující pohodlnou organizaci souborů a roztřídění dle typu a symbolickou sedmičku pak Windows XP mód umožňující běh několika nekompatibilních aplikací.

Co se na Windows 7 líbí vám? Podělte se s námi v diskuzi.

Zdroj: Windows Team Blog