Hlavní navigace

Seesmic look, tak trochu jiný klient

22. 1. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Seesmic, pro všechny tweetery poměrně dobře známá společnost, zpřístupnila v uplynulých dnech světu novou verzi svého Twitter klienta Seesmic look. Pokud vám, stejně jako mně, přijde, že všechny Twitter klienti, ať už pro Adobe Air nebo v podobě klasické Windows aplikace, jsou stejní, pak Seesmic look určitě vyzkoušejte.

Seesmic look oceníte ani ne tak při zobrazování vaší domovské stránky tweetů (to ale neznamená, že vám nenabídne základní sadu funkcí pro odpovídání, odesílání přímých zpráv nebo retweetování) jako spíše při procházení aktuálních trendů a témat na Twitteru. Listování je opravdu efektní, pro opravdové nadšence je k dispozici možnost propojení počítače s televizní obrazovkou a ovládání prostřednictvím dálkového ovladače.

Seesmic look je k dispozici pro Windows XP, Vista a 7, kromě operačního systému s okny budete potřebovat také .NET Framework 3.5 SP1. Aplikaci samotnou můžete stahovat zde. Pokud se stále rozhodujete, několik názorných ukázek práce s uživatelským rozhraním najdete zde.