Hlavní navigace

Šeptanda: 22. října Apple odhalí nové iPady, finální Mac Pro a OS X Mavericks

9. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zdroje blízké magazínu AllThingsD tvrdí, že Apple uspořádá další velkou akci už za dva týdny, 22. října. O tomto datu se na Current Editorials mluvilo už před měsícem. Samotný Apple nechce tyto informace potvrdit, ale pokud se Tim Cook a spol. chystají uvést nějaké novinky, dozvíme se o tom už příští úterý. Firma rozesílá zahraničním redakcím pozvánky vždy s týdenním předstihem.

 

Na říjnové tiskovce s největší pravděpodobností dojde k odhalení nových tabletů. iPad Mini dle uniklých informací dostane nový hardware, především jemnější displej Retina s rozlišením 1536 × 2048 px a zřejmě i nový SoC založený na Apple A7. Velký iPad 5 pak přijde s novým menším a lehčím tělem připomínajícím Mini. Zatím není jisté, jestli tablety dostanou snímač otisků prstů jako iPhone 5S. Dávalo by to smysl u velkého iPadu, ale Mini jako levnější varianta možná zůstane bez Touch ID podobně jako iPhone 5C.

Kromě tabletů by měl Apple představit finální verzi nového Macu Pro a s ním i operační systém OS X Mavericks. O nich už Apple promluvil, ale koupit se stále nedají.

Zdroj: AllThingsD

Byl pro vás článek přínosný?