Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Šestijádrové a čtyřjádrové Ryzeny 5 pro mainstream se začaly prodávat, vycházejí recenze. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 4. 2017 23:03

    Saruman (neregistrovaný)

    s tím se naprosto nedá souhlasit. Významně určitě nepokulhává. Ostatně jsou to začátky nové architektury, nelze očekávat vše tak vyoptimalizované jako na dlouhé roky vypracovávané Core. Je to předěl jako měl Intel mezi P4 a Core2Duo. Prakticky vše je dnes dělané na míru Intel procesorům a to se nezmění přes noc. A i na to si vede RyZen hodně dobře. Už v těchto novějších testech si mnohdy 1600X vede na stejném taktu lépe než ve starších 1800X. Takže pokroky jsou velké a ukazuje se že uvedení bylo poměrně uspěchané a ani výrobci desek nečekali takovou sensaci.
    Intel drží ten TOP výkon díky vyšším taktům z lepší výroby. Ale v reálu osmijádro vs osmijádro je to hodně vyrovnané, protože ani Intel moc nejde přes ty 4Ghz.