Hlavní navigace

Názor k článku Severní Korea zlepší své internetové připojení. Druhý kabel do země vede z Ruska od Crha - zan a unreal: jakmile si někde přečtu: "nejsem...

  • 6. 10. 2017 9:56

    Crha (neregistrovaný)

    zan a unreal: jakmile si někde přečtu: "nejsem zaujatý, ani vpravo ani vlevo" vždy se jedná o ZAUJATÉHO. Tečka. Byl jsem s jednou holčinou na besedě a promítání filmů z KLDR přesně v podobě jakou popisujete. Ano na jednu stranu s Vámi mohu souhlasit, že to tam vypadá jako v československu v době hluboké totality kterou mohu srovnat opět a jen díky audiovizuální stránce, tudíž hodně shodně. Ale jde o to jak vnímáme realitu my a jak oni. Oni mají kde bydlet, jdou do práce, děti do školky, odmakaj si svý a pak mají volno v životě s heslem "drž hubu a plav".
    A co naše realita? Děti do školky, školky jsou přeplněné a musíte děti vozit na druhou stranu města. Práce? dneska práce je zítra není, musíte dřít jak kůn od rána do večera a máte stěží na Fábii a prasata z vězení si tady jezdí v mercedesech. A na jídlo máte sojů a glutamáty s penicinilem z anofertu.
    Jezdím po vysočině do těch největších prdelí a přeju každému z Vás vidět prázdné opuštěné kravíny a vepříny. Byli jsme soběstační, měli jsme mléko, máslo, hovězí i vepřové a dneska? Ve španělsku mají krávy, dovezou je vystresované do rakouska, tam je naporcují, zmrazí a pošou do polska kde je posypou technickou solía zabalí a pošlou do česka. A vy mitady budete tvrdit že Kim je POLODEMENTNÍ? Polodementní je 95% české republiky. Kim se nebojí poslat Ameriku do piče, to českej politik si na-sralbotkuje do trenek kdyby měl něco říct té feně merkel. My tady máme problémy jako prase, migranty, cigány, sociálku, nefungující duchodcovský sociální systém, přebujelou státní správu, tuneláře, podvodníky,šmejdy, nekvalitní jídlo, ale nejvíc nás sere Kim Kong čul, u kterýho ani nevíme kde na mapě je. Čeští KOMUNISTIČTÍ zvratci a jejich potomci tady budou něco kázat o Americe. no fuj.