Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Sexy tablet od TRUtablet. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 2. 2010 22:34

    Návštěvník (neregistrovaný)

    ION je doménou 12" netbooků a ty už mají v drtivé většině 1366x768, což sice na práci není bůhvíjaké terno, ale narozdíl od 10" se to dá.

    Podstatu vidím ale trochu jinde - pokud lze něco akcelerovat grafikou, tak mluvíme o nVidii, potom dlouho nic a až pak bohužel ostatní. Jako fandu AMD mě to netěší, ale je to tak.

    90% HD videa mi taky akceleruje 4500MHD, bohužel těch 10% je zrovna z toho kvalitnějšího soudku a s tím žádný intel ani ATIna nepohne, leckdy na to nestačí ani ULV C2D na 1,7 GHz s CoreAVC, tzn. bez nVidie takové video vůbec na nějakém mobilnějším notesu nepustím.

    Co se ceny týká, ULV s intelem/ATInou je pořád o něco dražší než Atom s IONem. Takže pokud něco ultramobilního a přitom s výjimkou novějších her celkem univerzálního, není, myslím, ION(2) zase tak špatná volba. Ideální je pak asi ULV s Optimem, ale to už se zase dostáváme někam ke dvaceti tisícům...