Hlavní navigace

Seznam a Stream je jako Google a YouTube

21. 9. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

První října dojde v plné integraci Streamu do Seznamu, známý videoportál se stane další z obsahových služeb české internetové jedničky. Seznam už v březnu koupil od společnosti Global Inspiration vedené Milošem Petanou zbylý 50% podíl a stal se tak jediným vlastníkem.

Prvním krokem sblížení obou společností bylo zapojení Obchodního týmu Seznamu od prodeje reklamy na Stream.cz. V tuto chvíli dochází ke kompletnímu propojení obou společností na úrovní personální, produktové a administrativní,“ komentoval Michal Feix, provozní ředitel Seznam.cz, který měl celý proces fúze na starost.

Stream.cz se stane jednou ze služeb na úrovni Novinek.cz nebo Super.cz. Ty však sice patří Seznamu, ale jejich obsah plní redakce vydavatelství Borgis. Stream je naopak z větší části komunitní projekt, kde videa ukládají samotní uživatelé. Zbytek pak partneři z řad jiných mediálních společností (Nova, Prima, ČT, Óčko…).

Seznam dále píše o tom, že pracuje na změně koncepce Stream Music. Pod vágním prohlášením se může skrývat ledacos. Řekl někdo MusicJet? A dále chce Seznam lépe propojit Stream se stávajícími službami. Lepší integrace v e-mailu? Hostování videí na oněch online denících? Uvidíme.

Zdroj: Seznam

Byl pro vás článek přínosný?