Hlavní navigace

Seznam.cz zahájil odpočítávání – Jenže čeho?

25. 8. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Začátkem října plánuje nejnavštěvovanější český internetový portál spuštění nové a údajně poslední chybějící služby. Mělo by jít o doplnění dosud nabízených funkcí na Mapy.cz, Firmy.cz, Zboží.cz a dalších z nabídky Seznamu.

Seznam.cz

Mluvčí portálu Irena Zatloukalová dostála svému jménu, když se k dané věci vyjádřila slovy: „Seznam.cz ve spolupráci s významným, ryze českým partnerem připravuje na začátek září představení poslední služby, která chybí v jeho portfoliu.“ Nikdo tedy netuší, co nás za měsíc a zhruba dva týdny (pro aktuální údaj viz odpočítávání na www.poslednichybejicisluzba.cz) čeká.

Ve vší úctě k jedničce českého internetu – nedá se očekávat, že by Seznam.cz přišel s nějakým světovým unikátem, a ačkoliv by se autor článku nerad pouštěl do spekulací, pravděpodobně nás čeká variace na službu, kterou již beztak dávno používáme.

Přepokládejme, že Seznam bude chtít napodobit něco, což už provozuje Google. Vynechme neatraktivní a finančně nezajímavé služby a produkty, na které Seznam technologicky nemá (Android, Chrome, Chrome OS…). Co by to mohlo být?

CS24

  • Fotogalerie s editorem jako Picasa Web Albums a Picnik
  • Hlasové rozpoznávání a převod textu na řeč
  • Sdílení/prodej hudby? Nezapomeňte, že v říjnu asi odstartuje MusicJet, Seznam se možná zapojí.
  • Prodej/půjčovna filmů

Napadá vás něco dalšího?

Zdroj: Seznam