Hlavní navigace

Seznam má už brzy spustit kompletně nový e-mail [fotogalerie]

25. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Seznam v lednu oznámil, že po letech konečně vylepší svůj e-mail. Nejpopulárnější freemail u nás už zdaleka nepodporoval nejnovější trendy a ve srovnání s Hotmailem, Gmailem nebo i českým Atlasem/Centrem byl funkčně dost chudý. Novou krev do žil mu měl vnést redesign, ale i kompletní změna systému.

Seznam Email Seznam Email Seznam Email Seznam Email

Vývojáři teď na blogu oznámili, že první fáze dobrovolného betatestu již skončila a noví uživatelé už nebudou přijímáni. Příští týden ale odstartuje poloostrý test, kdy 50 000 vybraným uživatelům Seznam nasadí novou podobu schránky (budou moci odmítnout). Pak přijde finální verze pro všechny. Kdy? Údajně brzy, ale přesný termín česká jednička neprozradila.

 

Z našich pozorování víme, že vývojáři na novém e-mailu opravdu pilně pracovali a změny byly vidět každý týden. (Proto taky nemělo smysl psát zkušenosti s nehotovou službou.) Seznam dokonce tvrdí, že každý den dodal opravný balíček, který zároveň přinesl i nové funkce. Pochvalují si zpětnou vazbu betatesterů a prý nakonec přidali i funkce, které původně nebyly v plánu, ale uživatelé si je vykřičeli. Aktuálně už budou ladit poslední chyby a individuální problémy u některých schránek.

Byl pro vás článek přínosný?