Hlavní navigace

Skrytý vtípek v prohlížeči Seznamu. Jak si zahrát Hada?

16. 7. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

Před několika lety nás Google pobavil tím, že do Chromu ukryl jednoduchou hru. Když jste zrovna offline, tak vám místo stránky zobrazí jednoduchou plošinovku, kde s T-Rexem běžíte a stále zrychlujete, zatímco musíte přeskakovat kaktusy a letící pterodaktyly. Z každý přeskok dostanete body, postupně se hra zrychluje natolik, že dříve či později narazíte do překážky.

Podobnou kratochvíli najdeme také u Seznamu a rovněž funguje, pokud chcete zobrazit stránku, ale nejste připojeni k internetu. Funkce je v prohlížeči (Seznam.cz Prohlížeči stahujte odsud) dostupná minimálně dva a půl roku, protože se podle seznamu změn dočkala nějakých úprav ve verzi 2.0.9 vydané v prosinci 2015. Seznam ale hříčku nikdy nepropagoval a ani jinde na webu se o ní nedočtete.

MMF24

TIP: Jak si na Seznamu zapnout dvoufázové ověření?

O co jde? V offline režimu si můžete zahrát Hada. Pravidla se u různých variací liší. V téhle seznamovské může had procházet stěnami, po sežrání tečky se zvětší o více než bod a navíc prudce zrychluje, takže už časem nebudete stíhat a zacyklíte se. Had je bohužel dostupný jen v desktopových prohlížečích, nikoliv mobilních. Tam přitom na offline režim narazíte častěji.