Hlavní navigace

Seznam už 100% vlastníkem Streamu, ten nyní vytvořil nové mobilní verze

28. 3. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Seznam je nyní úplným vlastníkem Streamu, největšího videoportálu u nás. Vznikne tak podobná symbióza, jakou vede v zahraničí Google a YouTube. Tuzemská jednička se dohodla s Milošem Petanou a převezme jeho podíl ve firmě.

„To, že jsme se nyní stali 100% vlastníkem Streamu, nám do budoucna otevírá možnosti více integrovat videoobsah do našich služeb a dále tento formát rozvíjet,“ uvedl Pavel Zima, místopředseda představenstva a generální ředitel Seznam.cz. „Chtěl bych touto cestou také poděkovat Miloši Petanovi za nápady, energii a zkušenosti, které vložil do našeho společného projektu. Rozhodně bychom i do budoucna rádi využili jeho schopností a kontaktů ve prospěch Streamu,“ dodal Zima.

Už teď Seznam udělal ze Streamu pátý nejnavštěvovanější web. Po čtyřech letech existence jej kompletně přebírá, dosadí do něj své lidi a s vyhledávačem a ostatními službami jej můžete těsneji propojit.

Stream.cz Symbian Stream.cz Symbian Stream.cz Symbian Stream.cz Symbian

Mimo to Stream uvedl mobilní verzi portálu na adrese m.stream.cz. Kromě toho přibyly aplikace pro Android a Symbian^3. Překvapí však jejich omezení pouze na telefony Sony Ericsson Xperia a Nokii 8. Ostatní musí použít mobilní web.

Zdroj: Novinky, Stream

Byl pro vás článek přínosný?