Hlavní navigace

Seznam vydal 19. mobilní aplikaci. Na Android dostal Sreality

15. 3. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ještě před třemi lety se Seznam aplikací „bál“ a razil cestu responzivních webů, které budou fungovat na různě velkých obrazovkách. Pak přišla změna strategie a najednou česká internetová jednička vydává aplikace téměř ke všem službám, které provozuje. Aktuálně došlo na realitní vyhledávač Sreality. Nově je dostupný pro Android, stáhnout jej můžete z Play Storu.

Sreality jsou nově na Androidu
Sreality jsou nově na Androidu

Aplikace umí vyhledat realitní inzeráty ve vašem okolí, případně můžete místo zadat ručně. Na výběr je spousta filtrů, aby dům, byt či pozemek odpovídal vašim představám. Výsledky lze třídit polohy, stáří i ceny. V aplikaci je dostupná i mapa, takže můžete naplánovat cestu mezi výsledky, případně zkontrolovat, jestli v blízkosti bytu najdete školu, obchod, poštu, zastávku MHD atd. K inzerátům můžete připisovat poznámky,

Lze se také přihlásit. Pak se oblíbené výsledky, poznámky nebo vyhledávání synchronizují s webovou verzí. Na Srealitách je aktuálně 120 000 nabídek. Službu denně využívá 100 000 lidí.

 

MMF24

Při návrhu aplikace jsme přemýšleli, kdy Sreality.cz v mobilu reálně potřebujeme. Zjistili jsme, že typickým příkladem je hledání nemovitosti při cestě na první prohlídku. Navíc se často zajímáme o další nabídky v bezprostředním okolí. Není někde lepší? Proto jsou Mapy.cz nedílnou součástí aplikace. Lidé se tak snadno a rychle zorientují v okolí nemovitosti a dozví se okamžitě řadu dalších informací. Například kde je nejbližší obchod, pošta, lékárna nebo zastávka MHD,“ říká Michal Zadák, manažer serveru Sreality.cz a dodává: „Neomezujeme se hranicemi. Lidé u nás najdou i nemovitosti v zahraničí, například ve Španělsku, Bulharsku či Chorvatsku.

Zdroj: Seznam