Hlavní navigace

Seznam vydal TV Program pro Android a iOS. Obsahuje 101 stanic

24. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud už používáte webový televizní program Seznamu, rozhodně zkuste také mobilní verzi v aplikacích pro Android a iOS. S vaším už hotovým účtem se aplikace umí spárovat a synchronizuje nastavení oblíbených stanic a pořadů. Nově si také můžete na webu nastavit upomínky pořadů, které vám budou chodit na mobil. Typicky půl hodiny před začátkem, interval si ale můžete nastavit sami.

 

Aplikace na základní obrazovce ukazuje aktuální vysílání uživatelem vybraných stanic včetně grafického znázornění, jak velká část pořadu už utekla. Kromě aktuálního programu se můžete podívat, co se bude hrát za pět dní a co už před pěti dny hrálo.

TV program je na testovacím Nexusu 4 hodně rychlý a nabízí všechno, co byste čekali od náhrady papírového časopisu. Seznam ale plně nevyužil potenciálu a citelně mu chybí například odkazy či hodnocení pořadů a filmů na ČSFD nebo IMDB, galerie fotek nebo trailery. Zapomenout musíte i na sociální prvky, na Facebook nebo Twitter nelze jednoduše sdílet, co budete sledovat, nebo co jste třeba sledovali.

CS24


Zdroj: Seznam