Hlavní navigace

Šílené reklamy na Windows 8. Microsoft chce zaujmout bez dlaždic

10. 5. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oživeno:

Microsoft videa opět zpřístupnil, proto jsme je nahradili. Na jeho kanále je lze totiž shlédnout ve vysokém rozlišení.

Původní zpráva:

Na YouTube kanále Microsoftu se objevila tři velice zajímavá videa, jež byla ovšem bleskurychle odstraněna. Díky ještě bleskovějším návštěvníkům se na ně nicméně můžete stále podívat. Pokud se nechcete obrat o překvapení, raději nic dalšího nečtěte, rovnou si je spusťte. Jestliže vám spoilery nevadí, vězte, že se jedná o tři reklamy na Windows 8. Nevíme přesně, v kterých státech je společnost plánuje nasadit, nicméně popisky v obraze jsou v angličtině.

V hlavní roli spatříte asiaty, takže reklamy zřejmě míří na asijské země. A jak asi tušíte, jejich kultura se od té, co známe, značně liší. Japonské videohry, případně i např. muziku, našinec nezpracuje bez problému. Na vlně šílenosti se ženou rovněž reklamy na Windows 8. Paradoxní je, že samotný produkt v nich neuvidíte. Můžete si být aspoň jistí tím, že vás pobaví. Zaberou ale na spotřebitele, zvednou prodeje operačního systému?

 

Pro Microsoft se každopádně jedná o další zářez. Povedených reklamních videí jsme od něj v posledních měsících viděli několik. Tuto sérii Microsoft nazval Windows 8 Training Camp a není jasné, zda vůbec kdy zamýšlel ji uvolnil pro veřejnost. Na videa se raději podívejte, než je někdo smaže.

MMF24

Zdroj: The Verge