Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Skoro 60 % nových mobilních zařízení pro školy v USA pohání Chrome OS. Už vede i ve Švédsku. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 5. 3. 2017 9:45

    loobick

    Co je na té statistice špatně? Snad jen to, že z ní čiší nutnost dosáhnout požadovaného výsledku za jakoukoliv cenu, bez ohledu na realitu. Jen idiot by mohl uvěřit tomu, že se v USA (cca. 300 milionů obyvatel) prodává stejné množství počítačů jako ve zbytku světa (víc než 7 miliard lidí, 20x víc). Nebo že zmíněných 20 milionů uživatelů chromebooků je nadpoloviční většina, když je tu další snad miliarda studentů, kteří se slušnou pravděpodobností používají něco jiného. I kdyby dvě třetiny studentů neměly přístup k počítačům vůbec, stále se bavíme o mnohonásobně větší skupině studentů ve vyspělých zemích, kteří prostě používají něco jiného než chromebooky a neexistuje naprosto žádný způsob, jakým by ChromeOS mohla používat nadpoloviční většina studentů.