Hlavní navigace

Skype 2.22 pro WP: sdílení polohy a vypínání oznámení u konverzací

11. 9. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft posvětil vydání nového Skypu pro dlaždicové smartphony. Verze 2.22 komunikátor vylepšuje sdílením polohy. Tu můžete např. automaticky sdílet ve Facebook Messsengeru, takže osoba, s níž si píšete, ví, kde se nacházíte. Bezděčně můžete prozradit např. místo své tajné dovolené.

Na Skypu to (naštěstí) tak jednoduché není, tam musíte otevřít nabídku pro sdílení obsahu a pak zvolit lokaci. Čecha nepotěší použití Bing Maps, protože tyto mapy Česko nepokrývají nijak zvlášť dobře. Čerstvý Skype vám dále umožní ukládat fotografie do telefonu. A co je asi nejdůležitější, teď lze kontrolovat oznámení příchozích zpráv u každé konverzace zvlášť.

 

Když rozbalíte místní nabídku a zvolíte notifications, dostanete možnost je vypnout. Bohužel, informační okno s dotazem na vypnutí nijak nespecifikuje, že se deaktivují oznámení u konkrétní konverzace. Takže si můžete myslet, že je vypínáte globálně. Jednotlivé konverzace od nedávna umlčíte také v aplikaci Zprávy. Skype 2.22 najdete ve Windows Phone Store.

Zdroj: Skype Blogs