Hlavní navigace

Skype 5.11 má nový design a přihlašování přes Facebook i Microsoft Account

13. 9. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft právě vydal betaverzi Skype 5.11 a bez otálení můžeme říct, že se jedná o nejdůležitější vydání za poslední roky. Přibylo šest nových jazyků včetně slovenštiny, ale hlavně možnost přihlášení skrze účet na Facebooku nebo Microsoft Account (bývalé Windows Live ID).

Přes tyto účty můžete na Skypu založit nový profil, případně je spojit s už jednou vytvořeným profilem. Pokud vše sloučíte dohromady, budete moci z jedné aplikace volat a psát lidem z původního Skypu, Facebooku i sítě Windows Live (Messenger, Xbox, Outlook.com nebo Hotmail).

 

Aktuální beta se také dočkala nového vzhledu rozhraní, trochu se měnily barvičky, ikonky, ale žádný velký posun vpřed to není. Zmizelo ale pole, které ukazovalo počet celosvětově přihlášených lidí. Zůstane více prostoru pro kontakty, ale z naše redaktorského pohledu pak nemůžeme sledovat, jestli Skype roste, nebo upadá.

Kdo často mění profilový obrázek (avatar), potěší jej nová historie. Skype si všechny dřívější obrázky pamatuje a kdykoliv se k nim můžete vrátit.

Na blogu Skypu můžete zkontrolovat další opravy nebo dosud známé a nevyřešené chyby.

Fotogalerie

Skype 5.10

Starý Skype 5.10

Skype 5.11 beta

Nový Skype 5.11 beta

Skype 5.11 beta Skype 5.11 beta Skype 5.11 beta Skype 5.11 beta Skype 5.11 beta Skype 5.11 beta Skype 5.11 beta Skype 5.11 beta