Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku „Klasický“ Skype končí v září, nový Skype získá možnost nahrávání hovorů. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 7. 2018 7:47

    KRoman47

    Jo, tak hlavně že ten nový Skype umožňuje lidem na PC se sluchátky nastavit jako ve starém zvonění třeba do reproduktorů a komunikaci po zvednutí hovoru už dále do sluchátek...
    Nicméně nemám na co jiného přejít z takového podivného důvodu, otec má notebook Lenovo a zkrátka ze všech ostatních komunikátorů směrem od něj slyším u sebe jen škrčení, nefunguje ani připojení externího mikrofonu, ten po připojení do zdířky není ani registrován. Jediný současný Skype normálně přenese z integrovaného mikrofonu srozumitelný zvuk. Nemám tušení, čím by to mohlo být a to jsem už aktualizoval ovladač a zkoušel nějaké nsatavení, bez výsledku.

    Jinak dotaz na Cnews, lze zde vůbec někde změnit heslo? Při registraci mi přišel nějaký nesmysl na mail, ten si ale samozřejmě z hlavy nepamatuji. Asi jsem slepý, že jsem tu zde nic nenašel.