Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Skype 7 přežije 1. září. Microsoft prodloužil jeho životnost. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 8. 2018 15:51

    gi

    A já blbec před pár dny podlehl neustálým notifikacím a nainstaloval verzi 8 :-( Každopádně je to několik kroků zpět snad ve všech směrech. Za zásadní nedostatek považuji nemožnost mít paralelně zobrazených několik oken s chatem. Snad když mám "Windows" v názvu operačního systému, tak očekávám že i programy toho budou využívat a umožní mi mít zobrazených několik oken současně. To není jako webová single page application v prohlížeči, proboha... Skype 8 prostě navrhli aby byl zobrazený na celém monitoru, takový luxus aplikaci na komunikaci rozhodně nedopřeji. Mám jiné priority než si na nechat zobrazovat přerostlé grafické prvky s obřími hluchými místy mezi nimi. Jako pointing device mám myš, nikoliv prst!!!

    Dál bych čekal, že když nastavím zobrazovat kontakty jen ve stavu "Active now", tak se mi zobrazí všichni, kteří sedí u PC, hýbou myší a mají v pozadí spuštěného Skype klienta. Proč vidím jen malý zlomek z těchto kontaktů???

    Také mě vadí chybějící (nebo nefungující?) notifikace, že bylo dotyčnému napsáno. Fakt nechápu jak si MS může dovolit protlačovat něco tak nedodělaného jako Skype 8.

    A aby toho nebylo málo, jsou tu ještě UWP verze 12 a 14, které se radši nedovažuji ani zkoušet.