Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Starý klient končí. Nachystejte se na barevný desktopový Skype ořezaný na dřeň. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 10. 2017 14:05

    Fortune Rayzor

    Někteří z vás bys si měli dát cvičný reality check a pochopit, že drtivá většina současných uživatelů od Skypu nepotřebuje víc než napsat zprávu a zatelefonovat (příp. skupinově), ideálně co nejjednodušším způsobem. Potřeby minoritní skupiny dneska nikoho nezajímají.
    Desktopový Skype je pozůstatek původní aplikace ještě před sloučením Skypu s MS, na dnešní dobu je hrozně těžkopádná (ale neříkám že špatná), těžko říct jak moc zdrojový kód byl trnem v oku Microsoftu (jak to tak s legacy produkty bývá). Pro můj use case "zavolat rodičům přes půl republiky" mi v pohodě stačí i Skype ze MS Store. Abych tu nedělal jen ďáblova advokáta, sdílení obrazovky fakt měli ponechat, protože to je vyjma TeamVieweru. asi nejjednodušší způsob, jak někomu s něčím pomoct.